Nieuws

Einde lockdown

Na 7 dinsdagen waarop we niet konden spelen, mogen we vanaf aanstaande dinsdag, 18 januari, weer badmintonnen! Wel zijn er een aantal voorwaarden, maar geen beperkingen bij het spel zelf (zoals alleen singles). De belangrijkste voorwaarden, zoals beschreven op de website van de rijksoverheid, zijn:

  • Een coronatoegangsbewijs is verplicht.
  • Mondkapjes zijn verplicht, behalve tijdens het sporten.
  • Geen publiek.
  • Geen wedstrijden tegen andere verenigingen.
  • Kleedkamers, toiletten en douches zijn open.
  • Houdt u aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

16 januari 2022


Avondsluiting verlengd

Zoals eigenlijk wel verwacht heeft het kabinet de maatregelen die sinds 28 november 2021 gelden verlengd tot en met in ieder geval vrijdag 14 januari 2022. Dat betekent dat we nog zeker 4 weken niet kunnen badmintonnen en het nieuwjaar toernooi van 4 januari niet door kan gaan.

15 december 2021


Website vernieuwd

Inhoudelijk is er niet zoveel veranderd, maar technisch is de website volledig vernieuwd. De website maakt nu gebruik van een beveiligde verbinding (https) en is klaar voor de toekomst.

8 december 2021


avond-lockdown

De persconferentie van gisteren, vrijdag 26 november, was duidelijk. De komende 3 weken kunnen we niet badmintonnen. Dat betekent dus ook dat we de clubkampioenschappen niet kunnen afmaken. Als de lockdown niet verlengt wordt kunnen we dinsdag 21 december weer spelen.

27 november 2021


Clubkampioenschappen

De enkel finale was een spannende wedstrijd tussen Bennard en Jennifer.

16 november 2021