Over ons

BC The Backhands is een recreatieve badmintonvereniging waar iedereen op zijn eigen niveau kan komen spelen. Plezier in de sport staat bij ons voorop! Wij bieden spel- en trainingsmogelijkheden voor zowel de beginnende als gevorderde badmintonners. De meer fanatieke speler kan er ook voor kiezen om met een team mee te doen aan een regionale voor- of najaarscompetitie.

Naast trainingsmogelijkheden bieden wij via onze recreantencommissie ook enkele aanvullende activiteiten, zoals een Nieuwjaarstoernooi, clubkampioenschappen, etc.

Lid worden? Kom proefspelen!

Als u erover denkt om lid te worden, mag u 2 x op proef meespelen. Zo kunt u ervaren of de sport en de vereniging bij u past. Om mee te kunnen spelen, dient u sportkleding en sportschoenen met een lichte (schone) zool mee te nemen. Een racket is niet nodig tijdens deze avonden, daarvoor zorgt de vereniging. Wenst u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan gerust contact met ons op of kom langs op een speelavond (dinsdag, v.a. half acht) in Sporthal Calluna, Herderlaan 51, Ermelo.

Contributie

De contributie voor 2022 bedraagt €159,- per jaar en wordt per kwartaal automatisch geïncasseerd van uw bankrekening. Ook bestaat de mogelijkheid om eenmalig een 5- of 10-rittenkaart aan te schaffen. Deze kost €25,- voor de 5-rittenkaart en €45,- voor de 10-rittenkaart.

Aanmelden en afmelden lidmaatschap

Het aanmelden gebeurt schriftelijk bij de ledenadministratie, een aanmeldingsformulier is verkrijgbaar op de speelavond. Afmelden dient ook schriftelijk te worden gedaan bij de ledenadministratie. Het lidmaatschap kan worden beëindigd per de laatste dag van het kwartaal, met een opzegtermijn van 4 weken.

Infobulletin

Ons uitgebreide info-bulletin, inclusief tips, trucs en spelregels is verkrijgbaar bij een van onze bestuursleden.